Orzecznictwo
dobra jakość Surowiec farmaceutyczny na sprzedaż
dobra jakość Surowiec farmaceutyczny na sprzedaż
Im Online Czat teraz

składniki do pielęgnacji skóry

Polyglutamic Acid Powder Skin Care - składniki o zdrowej skuteczności wybielania

  • Polyglutamic Acid Powder Skin Care - składniki o zdrowej skuteczności wybielania
Szczegóły Produktu:
Kwas poliglutaminowy Surowce kosmetyczne do długotrwałego nawilżania żel do masek twarzy


Opis

Kwas poliglutaminowy (PGA) jest polimerem aminokwasu kwasu glutaminowego (GA). Gamma PGA (Poly-γ - kwas glutaminowy, γ - PGA) - forma, w której wiązania peptydowe znajdują się pomiędzy grupą aminową GA i grupą karboksylową na końcu łańcucha bocznego GA) - jest głównym składnikiem japońskiej żywności natto.

Gamma PGA powstaje w wyniku fermentacji bakteryjnej.

Gamma PGA ma wiele potencjalnych zastosowań, od żywności i leków po uzdatnianie wody. Jest szeroko stosowany jako system dostarczania leków w leczeniu raka i trwają badania nad jego zastosowaniem w leczeniu cukrzycy typu I i jej potencjalnego zastosowania w produkcji szczepionki przeciwko AIDS.



Stosowanie

Efektywne zwiększanie NMF w skórze wewnętrznej

Jako higroskopijny materiał wytwarzany przez skórę, Naturalny Czynnik Nawilżający (NMF) zapewnia wilgoć dla skóry w skórze. NMF, w tym aminokwasy, które są hydrolizowane na białku macierzy skóry (np. Białko agregujące włókna), kwas pirolidonokarboksylowy (PCA), kwas mlekowy i kwas urokanowy (UCA) mogą zatrzymywać wilgoć skóry. Gamma PGA jest jedynym skutecznym składnikiem, który jest znany do tej pory, aby wywołać produkcję NMF do 130% normalnego poziomu. Gamma PGA może zablokować wilgoć w skórze wewnętrznej, promując wzrost fibroblastów i zwiększając zawartość NMF w komórkach rogowych.

Poprawa zaopatrzenia w substancje odżywcze

Dzięki swojej kontrolowanej właściwości uwalniania, gamma PGA może kontrolować uwalnianie składników odżywczych i wilgoci w sposób ciągły. Każdy monomer gamma PGA ma zjonizowane grupy, takie jak α COOR, -CO i -NH, które mogą absorbować elektrododatnie składniki odżywcze. Stąd powstaje dobry system osadzania, a aktywne składniki w kosmetykach mogą maksymalnie zwiększyć ich skuteczność.

Zdrowa skuteczność wybielająca

Gamma PGA może również wybielić skórę poprzez kontrolowanie syntezy melaniny, aby zapobiegać zmarszczkom i je zmniejszać. Promieniowanie ultrafioletowe jest główną zachętą dla tyrozynazy, która z kolei indukuje tworzenie się melaniny. Jako gamma PGA, HM gamma PGA (0,5%) lub LM gamma PGA (0,5%) mogą skutecznie hamować tworzenie się melaniny. W międzyczasie, gamma PGA może tworzyć film na powierzchni skóry, która chroni ultrafiolet.

Zastosowania Gamma PGA w produktach do pielęgnacji skóry

Gamma PGA ma doskonałą kompatybilność z niejonowymi, anionowymi i amfoterycznymi środkami powierzchniowo czynnymi. Jest to doskonały składnik do kremów, esencji, ściągających, maseczek, żelów do oczu, kremów do opalania, szamponów, do mycia ciała, balsamów, formuł fryzurowych i tak dalej.

Zalety w porównaniu z innymi komercyjnie dostępnymi polimerami

Nietoksyczne, biodegradowalne i zdegradowane produkty końcowe to glutaminiany, które są składnikami odżywczymi dla skóry.
W pełni kompatybilny ze wszystkimi warunkami skóry i zapewnia długotrwały efekt nawilżenia lepiej niż HA (kwas hialuronowy) i kolagen.
Jest wymagany w bardzo mniejszej koncentracji, a więc opłacalny.
Gamma - pochodne PGA mają doskonałą wytrzymałość, przezroczystość i elastyczność.
Gamma - PGA może być stosowany w produktach do pielęgnacji skóry, szamponach, płynach do włosów, kremach do golenia i pomadkach do ust


γ - Specyfikacja PGA i Hydrożel

Przedmiotów Gamma - PGA Powder Gamma - PGA Hydrożel
Wygląd biały proszek Przezroczysty płyn
Stopień Kosmetyk Kosmetyk
Waga molekularna 1000 kDa 1000 kDa
Czystość ≥ 92% ≥ 92%
zawartość γ-PGA ≥ 92% 0,1% - 25%
pH 4,0-7,0 4,0-7,0
Pakiet Folia aluminiowa Butelka
Waga 100 g, 500 g, 1000 g 100 g, 500 g, 1000 g

Gamma - Składniki do pielęgnacji skóry poliglutaminowej CAS 25513-46-6 Nawilżający środek higieniczny

  • Gamma - Składniki do pielęgnacji skóry poliglutaminowej CAS 25513-46-6 Nawilżający środek higieniczny
  • Gamma - Składniki do pielęgnacji skóry poliglutaminowej CAS 25513-46-6 Nawilżający środek higieniczny
Szczegóły Produktu:
Gamma - kwas poliglutaminowy Surowce kosmetyczne gamma - PGA dla higienicznego nawilżacza


Opis

Gamma - kwas poliglutaminowy jest rozpuszczalnym w wodzie, biodegradowalnym, nietoksycznym biopolimerem produkowanym w wyniku fermentacji mikrobiologicznej. Gamma - PGA to lepki materiał znaleziony najpierw w "natto", sfermentowanej soi.

Gamma - kwas poliglutaminowy jest niezwykłym, anionowym, występującym naturalnie homo poliamidem, który składa się z jednostek kwasu D & L-glutaminowego połączonych wiązaniami amidowymi między grupami kwasu alfa-aminowego i gamma-karboksylowego. CAS: 25513-46-6
Gamma - PGA ma masy cząsteczkowe od 50 000 do ponad 2 milionów Daltonów.
Struktura:

Nieruchomości

· Nietoksyczny dla ludzi i środowiska
· Biodegradowalny, a więc przyjazny dla środowiska
· Rozpuszczalny w wodzie, daje nieprzyjemny, przezroczysty roztwór
· Może być łatwo krzyżowany, aby utworzyć żele hydrofilowe, które dodatkowo mają doskonałe właściwości
· Może być przygotowany w postaci Na, Ca, Mg, H.

Aplikacje

Gamma - PGA i jej pochodne mają masę cząsteczkową od 50 000 do ponad 2 milionów Daltonów, stąd mają szerokie zastosowanie w przemyśle spożywczym, kosmetycznym, służbie zdrowia, uzdatnianiu wody, oczyszczaniu ścieków, produktach higienicznych, zabiegach medycznych, hydrożelach itp.

· Przemysł spożywczy - jako środek zagęszczający do żywności i napojów, poprawia smak napojów, stabilizator w lodach, wzmacniacz tekstur, spoiwo, suplement do karmy dla zwierząt, środek przeciw zamarzaniu lub krioprotektant, środek łagodzący gorycz, jako dodatek do przygotowywania produktów skrobiowych (piekarnia i makaron) w celu uniknięcia stłuczenia, poprawy konsystencji żywności i utrzymania kształtów żywności.

· Uzdatnianie wody - środek pochłaniający lub chelatujący metal ciężki.
· Oczyszczanie ścieków - Biopolimer flokulant, substytut poliakryloamidu.
· Opieka zdrowotna - Ułatwia wchłanianie wapnia w przypadkach osteoporozy.
· Produkty higieniczne - chłonne w pieluchach dla dzieci, tamponach dla kobiet itp.
· Leczenie medyczne - nośnik uwalniania leku, środek hemostatyczny, augmentacja tkanek miękkich.
· Kosmetyk - jako środek utrzymujący wilgoć, nawilżający w celu poprawy jakości pielęgnacji skóry, jako środek wybielający, ma właściwości przeciwzmarszczkowe, które daje długotrwały efekt.

Zalety w porównaniu z innymi komercyjnie dostępnymi polimerami

· Nietoksyczne, biodegradowalne i zdegradowane produkty końcowe to glutaminiany, które są składnikami odżywczymi dla skóry.
· W pełni kompatybilny ze wszystkimi warunkami skóry i zapewnia długotrwały efekt nawilżenia lepiej niż HA (kwas hialuronowy) i kolagen
· Jest wymagany w bardzo mniejszej koncentracji, a więc opłacalny.
· Gamma - pochodne PGA mają doskonałą wytrzymałość, przezroczystość i elastyczność.
Gamma - PGA może być stosowany w produktach do pielęgnacji skóry, szamponach, płynach do włosów, kremach do golenia i pomadkach do ust

γ - Specyfikacja PGA i Hydrożel

Przedmiotów Gamma - PGA Powder Gamma - PGA Hydrożel
Wygląd biały proszek Przezroczysty płyn
Stopień Kosmetyk Kosmetyk
Waga molekularna 1000 kDa 1000 kDa
Czystość ≥ 92% ≥ 92%
zawartość γ-PGA ≥ 92% 0,1% - 25%
pH 4,0-7,0 4,0-7,0
Pakiet Folia aluminiowa Butelka
Waga 100 g, 500 g, 1000 g 100 g, 500 g, 1000 g

Punica Granatum Extract Skin Care Ingredients Ellagic Acid Anti Mutation / Antioxidant

  • Punica Granatum Extract Skin Care Ingredients Ellagic Acid Anti Mutation / Antioxidant
Szczegóły Produktu:
Punica granatum extract Cosmetic Raw Materials Ellagic Acid Anti mutation and Antioxidant


Opis

Granaty są bogate w polifenole. Najbardziej obfite polifenole w owocach granatu to garbniki hydrolizowalne. Badania w recenzowanych czasopismach wykazały silne działanie przeciwutleniające i przeciwzapalne tych polifenoli. Na przykład, badanie przeprowadzone przez Z. Rasheeda i jego współpracowników, opublikowane w styczniowym numerze "Journal of Inflammation", wykazało, że granat redukuje działanie komórek tucznych i bazofilów, które odgrywają istotną rolę w zdarzeniach zapalnych, takich jak obrzęk. i zapalenie stawów. Badanie to sugerowało, że spożywanie granatów może być przydatne w zapobieganiu stanom zapalnym lub zmniejszaniu ich nasilenia.

Nazwa łacińska: Punica Granatum L.

Główny skuteczny składnik: polifenol, antocyjanina, punicozydy, kwas elagowy

Część użytej rośliny: nasiona lub owocnia kwasu elagowego

Specyfikacja produktu: 40% -80% polifenoli według UV; 10% -40% kwas elagowy według HPLC; 10% -40% Punicalagin według HPLC

Metoda wykrywania: HPLC / UV

Szczegół opakowania:

25 kg / bęben (25 kg masy netto, 28 kg masy brutto; zapakowany w tekturę - bęben z dwoma plastikowymi torebkami wewnątrz; rozmiar bębna: 510 mm wysokości, 350 mm średnicy) LUB 1 kg / worek (1 kg masy netto, 1,2 kg masy brutto, zapakowany w torebka z folii aluminiowej) LUB zgodnie z twoją prośbą.

Miejsce przechowywania:

Przechowywany w chłodnym i suchym dobrze zamkniętym pojemniku, z dala od wilgoci i silnego światła lub wysokiej temperatury.

Okres przydatności do spożycia: Dwa lata w warunkach przechowywania i przechowywanie z dala od bezpośredniego światła słonecznego.

Podanie

za. Stosowany w dziedzinie farmacji, zwykle jest wytwarzany w kapsułkach, aby zapobiegać rakowi, obniżać ciśnienie krwi i przeciwdziałać utlenianiu.
b. Stosowany w dziedzinie żywności, jest zwykle stosowany jako przeciwutleniacze żywnościowe.
do. Stosowany głównie w kosmetyce, stosowany głównie w wybielaniu, rozczesywaniu, przeciwzmarszczkowym i opóźniającym starzenie się skóry.

Funkcjonować

za. Antyrakowe i anty-mutacyjne. Wykazano, że ekstrakt z kolagenu jest skutecznym antyrakotwórczym lekiem na raka odbytnicy i okrężnicy, raka przełyku, raka wątroby, raka płuc, raka języka i skóry.
b. Powstrzymaj się przed ludzkim wirusem upośledzenia odporności (HIV) oraz wieloma rodzajami drobnoustrojów i wirusów.
do. Antyoksydanty, koagulanty, obniżanie ciśnienia krwi i sedacja.
re. Leczenie rodzajów objawów spowodowanych wysokim poziomem cukru we krwi, nadciśnieniem tętniczym.
mi. Oprzeć się miażdżycy i guza.
fa. Odporność na antyoksydację, hamowanie senescencji i wybielanie skóry.

Specyfikacja

Nazwa produktu Wyciąg z granatu
Nazwa łacińska Punica granatum L.
Nr CAS 476-66-4
Formuła molekularna C14H6O8
Waga molekularna 228,25
Wygląd Żółto brązowy ~ brązowy drobny proszek
Polifenol (UV) ≥70% 90%
Punicalagin (HPLC) ≥20% 30% 40%
Wilgoć ≤8,0%
Rozmiar proszku 100% do 80 oczek
Popiół ≤2,0%
Metale ciężkie ≤10 mg / kg
Prowadzić ≤3,0 mg / kg
Arsen ≤2,0 mg / kg
Kadm ≤1,0 mg / kg
Rtęć ≤0,1mg / kg
Pozostałość rozpuszczalników
Metanol Non-detective
Etanol ≤ 1000mg / kg
Inspekcja sanitarna
Total Aerobic ≤ 1000CFU / g
Pleśń i drożdże ≤ 100CFU / g
E coli Non-detective
Salmonella Non-detective

Wyciąg z ekstraktu z oczaru wirginijskiego (Virginia) Extract Skin Care do nawilżania / wybielania skóry

  • Wyciąg z ekstraktu z oczaru wirginijskiego (Virginia) Extract Skin Care do nawilżania / wybielania skóry
Szczegóły Produktu:
Tannin Cosmetic Raw Materials Wyciąg z Hamamelis virginiana do nawilżania i wybielania skóry


Opis

Naturalny wyciąg z oczaru wirginijskiego. W kosmetykach stosowany jest w celu zmniejszenia stanu zapalnego i łagodzenia podrażnionej skóry. Nie powoduje wysuszenia skóry i ma skuteczność gojenia się ran. Ma również wpływ na walkę z wolnymi rodnikami i efekt oczaru wirginijskiego, a efekt usuwania worków pod oczami jest dość popularny. We Francji korzystanie z oczaru wirginijskiego datuje się na setki lat. Relaksacja i relaksacja oczaru wirginijskiego ma doskonałe działanie na skórę tłustą lub alergiczną. Może ograniczać pory, zwilżone, statyczne działanie mięśni. Wykonaj głębsze oczyszczanie, aby Twoja skóra była bardziej śliska. Esencja wpływa na wydzielanie oleju, nawilżanie i wybielanie.

Funkcjonować

Różne garbniki, takie jak Ellagtannin i Hamamlitannin, mogą regulować wydzielanie sebum, nawilżanie i wybielanie. Promowanie limfatycznego krążenia krwi, szczególnie w celu pokonania porannego oka i cienia. Ma efekt uspokojenia i uspokojenia. Może poprawić pękanie, oparzenia słoneczne i trądzik. Potrafi skutecznie wspomagać regenerację skóry w nocy. Usuwanie worków pod oczami, złagodzenie i złagodzenie skóry tłustej skóry lub alergii może przynieść doskonałe rezultaty. Działa kojąco, ściągająco, przeciwbakteryjnie. Ma niezwykły wpływ na kontrolę oleju i sterylizację. Nie jest to binarny wybór dla nastolatka lub skóry o ciężkim stanie olejowym.

Jego użycie datuje się na setki lat. Ma głębokie działanie czyszczące, które może uczynić skórę anty - starą. W kosmetykach stosowany jest w celu zmniejszenia stanu zapalnego i łagodzenia podrażnionej skóry. Nie powoduje wysuszenia skóry i ma skuteczność gojenia się ran. Ma również wpływ na walkę z wolnymi rodnikami i efekt oczaru wirginijskiego, a efekt usuwania worków pod oczami jest dość popularny.

Relaksacja i relaksacja oczaru wirginijskiego ma doskonałe działanie na skórę tłustą lub alergiczną. Może ograniczać pory, zwilżone, statyczne działanie mięśni. Wykonaj głębsze oczyszczanie, aby Twoja skóra była bardziej śliska. Esencja wpływa na wydzielanie oleju, nawilżanie i wybielanie.

Podanie

1. Przeciwbakteryjne taniny;
2. Olejki eteryczne - antyseptyczne;
3. Akty dotyczące krążenia krwi Flawonoidy;
4. Leucoanthocyanidins - Poprawia ogólne krążenie krwi;
5. Taniny przeciwutleniające;
6. Flawonoidy;
7. Antiageing;
8. Fotoprotekcja;
9. Ochrona koloru włosów.


Specyfikacja

Pozycja Specyfikacja Wynik metody
Wygląd Drobny proszek Wzorce organoleptyczne
Kolor Brązowy żółty proszek Wzorce organoleptyczne
Zapach Charakterystyka Wzorce organoleptyczne

Rozmiar siatki

Metoda suszenia

100% do 80% rozmiaru oczek

suszenie rozpyłowe

USP32 <786> Spełnia wymagania

suszenie rozpyłowe Zgodne

Popiół

Strata przy suszeniu

≤5,0%

≤5,0%

Eur.Ph.6.0 [2.4.16] 2.26%

Eur.Ph.6.0 [2.4.16] 3.39%

Pozostałości pestycydów Poznaj USP32 <561> USP32 <561> Zgodny
Ołów (Pb) ≤3,0 mg / kg Eur.Ph6.0 <2.2.58> ICP-MS 2.0
Arsen (As) ≤2,0 mg / kg Eur.Ph6.0 <2.2.58> ICP-MS 1.7
Kadm (Cd) ≤1,0 mg / kg Eur.Ph6.0 <2.2.58> ICP-MS 0.8
Rtęć (Hg) ≤0,1mg / kg Eur.Ph6.0 <2.2.58> ICP-MS 0.06
Całkowita liczba płytek ≤10000 cfu / g USP30 <61> Spełnia wymagania
Drożdże i pleśń ≤500 cfu / g USP30 <61> Spełnia wymagania
E coli. Negatywny USP30 <62> Spełnia wymagania
Salmonella Negatywny USP30 <62> Spełnia wymagania

Soapnut Saponin Skin Care Ingredients Extract Mydlany Do Wybielania Plam

  • Soapnut Saponin Skin Care Ingredients Extract Mydlany Do Wybielania Plam
  • Soapnut Saponin Skin Care Ingredients Extract Mydlany Do Wybielania Plam
Szczegóły Produktu:
Soapnut Saponin Cosmetic Raw Materials Ekstrakt z mydła na naturalny środek powierzchniowo czynny i wybielacz


Opis

Soapnut Saponins jest powszechnie używanym środkiem myjącym w Chinach od czasów starożytnych, szczególnie do mycia i prania. Starożytne książki medyczne dokonały szczegółowych zapisów dotyczących mycia i efektów medycznych mydlanych saponin, w szczegółach wpływu dokumentacji medycznej, li shizhen z dynastii Ming, "kompendium z materia medica": szampon z mydłem Saponiny, aby powiewać jasne oko, sprawić, że włosy lśniące, uległe, umyć twarz można usunąć i wybielenie. Soapnut Saponins to jedyna roślina w kompendium materia medica używana do mycia i mycia włosów. Istnieje około 13 gatunków w Azji, Ameryce i Oceanii. Chiny znajdują się na południe od dorzecza rzeki Jangcy.

Funkcjonować

Soapnut Saponin jest rodzajem naturalnego niejonowego środka powierzchniowo czynnego, może zmniejszyć napięcie powierzchniowe wody, bogatą pianę, odczucie jest wyśmienite, silną detergentowość, antybakteryjną, ochronę środowiska, bez zanieczyszczeń, bogatą pianę, usunąć brud, antybakteryjne piękno plamistość, delikatna skóra, wybielanie, usuwanie trądziku, zapobieganie i leczenie chorób skóry i tak dalej.

1. Saponina z orzecha sojowego ma silne właściwości dekontaminacyjne, łatwą degradację i brak szkodliwych pozostałości, proste i wygodne płukanie, brak specyficznego zapachu, małe podrażnienie skóry, może być stosowany do czyszczenia skóry (wanna, twarz i dłonie, włosy myjące), takie jak jako pranie ubrań i samochodów, dzięki czemu jest doskonałym biologicznym szamponem myjącym, kosmetykami i różnymi surowcami;

2. Ma silny wpływ na zmniejszenie napięcia powierzchniowego i ma właściwości antybakteryjne, przeciwbakteryjne i przeciwzapalne, przeciwłupieżowe, przeciwtrądzikowe, wybielające i przeciwzmarszczkowe itp.

3. Saponina z orzecha sojowego jest również dobrym emulgatorem pestycydowym, który ma dobry wpływ na zabijanie i niszczenie mszyc bawełnianych, czerwonych pająków i słodkich ziemniaków itp.

4. Istnieją różne farmakologiczne funkcje przeciwnowotworowe, antywirusowe, przeciwgrzybicze i ciśnienie krwi itp.

5. Saponina z orzechów może znacznie zmniejszyć objętość i stężenie kwasu żołądkowego, a tym samym może potencjalnie leczyć ostry wrzód żołądka.

6. Ponadto, żadne ryzyko saponiny nie zawiera również wielu przydatnych substancji dla ludzkiego ciała, takich jak: cukry redukujące, kwasy tłuszczowe, tłuszcz, kwas oleinowy, karotenoidy, ryboflawina, białko, witamina C, witamina A, witamina B i lizyna, tyrozyna fenyloalanina, kwas glutaminowy, glicyna, histydyna i tak dalej w ponad 10 rodzajach aminokwasów.

Podanie

1. Służy do przygotowania mydła w płynie, żelu pod prysznic, szamponu, mydła, kosmetyków itp.
2. Stosowany jako emulgator pestycydów;
3. Używany do leków przeciwnowotworowych, przeciwwirusowych, przeciwgrzybiczych i do leczenia ciśnienia krwi;
4. Jako naturalny aktywny czynnik zwiększający zanieczyszczenie mechaniczne.

Specyfikacja

Testy Specyfikacja Wyniki
Test (według UV) Soapnut Saponin 40% 40,16%
Fizyczne i chemiczne
Wygląd Jasnożółty proszek Odpowiadać
Rozmiar cząsteczki 100% pass 80 mesh Odpowiadać
Identyfikacja Pozytywny Odpowiadać
Strata przy suszeniu 5% maks 2,47%
Pozostałość po rozpaleniu 1% maks 0,56%
Metale ciężkie (Pb, Hg) 10 stron na minutę Max Odpowiadać
Razem bakterii 1000 / g Max Odpowiadać
Grzyby 100 / g Max Odpowiadać
Pestycydy Brak Odpowiadać
Salmonella Brak Odpowiadać
E. Coll Brak Odpowiadać
Wniosek Spełniaj specyfikację
Przechowywanie Chłodne i suche miejsce. Trzymaj się z dala od silnego światła i ciepła.
Okres przydatności do spożycia 2 lata, gdy są prawidłowo przechowywane

Wyciąg z kory sosnowej Składniki do pielęgnacji skóry, ekstrakt z pestek winogron w proszku CAS 84929-27-1

  • Wyciąg z kory sosnowej Składniki do pielęgnacji skóry, ekstrakt z pestek winogron w proszku CAS 84929-27-1
Szczegóły Produktu:
Wyciąg z kory sosnowej Surowce kosmetyczne Proantocyjanidyny 95% do przeciwstarzeniowych i przeciwnowotworowych


Opis

Kora sosnowa była używana jako pokarm przez tysiące lat w historii ludzkości. Obecnie ekstrakty z kory sosny i inne produkty OPC (szczególnie ekstrakty z pestek winogron) są powszechnie spożywane jako składnik żywności lub suplement diety. Szeroko zakrojone badania prowadzone z wykorzystaniem kilku preparatów wyciągów z kory sosny wykazały jego bezpieczeństwo i tolerancję na spożycie przez ludzi. Nowsze badania koncentrują się głównie na skuteczności klinicznej, a rosnące dane sugerują szereg korzyści sercowo-naczyniowych. Jednakże opublikowane dotąd badania dotyczące skuteczności klinicznej ekstraktów z kory sosny mają wyjątkowe ograniczenia metodologiczne, na przykład brak grupy kontrolnej, brak randomizacji, brak lub niewystarczające oślepienie, niewystarczająca moc statystyczna i nieprawidłowe analizy statystyczne.

Podanie

1. Ekstrakt z kory sosny stosowany jest w celu zmniejszenia ryzyka i ciężkości chorób serca, udarów, wysokiego cholesterolu i problemów z krążeniem.

2. Wyciąg z kory sosnowej stosuje się w odżywczym leczeniu żylaków i obrzęku, który jest obrzękiem w organizmie z powodu zatrzymania płynów i wycieków naczyń krwionośnych.

3. Zapalenie stawów i stan zapalny uległy również poprawie w badaniach z wykorzystaniem ekstraktu z kory sosny, a także nieprzyjemnych objawów zespołu napięcia przedmiesiączkowego i menopauzy.

4. OPC w ekstrakcie z kory sosny są zalecane w różnych stanach oczu, które są spowodowane uszkodzeniem naczyń krwionośnych, takimi jak retinopatia cukrzycowa i zwyrodnienie plamki żółtej.

5. Ekstrakt z kory sosny jest zalecany w celu poprawy zdrowia i gładkości skóry, w tym uszkodzeń spowodowanych nadmiernym wystawieniem na działanie promieni słonecznych.

6. Wyciąg z kory sosnowej jest suplementem stosowanym również do pielęgnacji przeciwstarzeniowej i profilaktycznej.

Funkcjonować

1. Przyjmowanie ekstraktu z kory sosny pomaga ograniczyć wolne rodniki, które są chemicznie szkodliwe

wytwarzane podczas rozkładu żywności w ciele.

2. Zapobieganie i leczenie schorzenia zwanego przewlekłą niewydolnością żylną.

3. Proantocyjanidyny (lub polifenole) w ekstrakcie z kory sosny pomagają utrzymać żyły i inną krew

naczynia przeciekające.

4. Ekstrakt z kory sosny działa przeciwzapalnie lub ma korzystny wpływ na krążenie.
5. Ekstrakt z kory sosny może zmniejszać kleistość płytek krwi, także stwierdza się zwężenie naczyń krwionośnych i zwiększenie przepływu krwi.
6. Od niszczenia bakteryjnych najeźdźców i komórek rakowych do przekazywania sygnałów w mózgu.
7. Ekstrakt z kory sosny wpływa na produkcję NO w białych ciałkach krwi zwanych makrofagami - komórkach wymiatacza, które wyrzucają NO, aby niszczyć inwazyjne bakterie, wirusy i komórki rakowe.
8. Ekstrakt z kory sosny jest korzystny dla układu odpornościowego, ekstrakt z kory sosny hamuje
wytwarzanie NO (tlenku azotu), a tym samym ogranicza uboczne uszkodzenia wynikające z ataków układu odpornościowego na wirusowe i bakteryjne najeźdźcy. Nadmiar NO wiązano ze stanem zapalnym, reumatoidalnym zapaleniem stawów i chorobą Alzheimera.

Specyfikacja

Nazwa produktu Wyciąg z kory sosnowej
Typ ekstrakcji Ekstrakcji rozpuszczalnikiem Część używana Szczekać
Metoda badania UV Składnik czynny Proantocyjanidyny
Dostępne specyfikacje 95% OPC Zapach Charakterystyka
Wygląd Brązowy czerwony proszek NR CAS. 133248-87-0
Waga molekularna 578 Formuła molekularna C30H26O12
Popiół siarczanowany <3,0% Strata przy suszeniu <3,0%
Całkowita liczba płytek <1000 cfu / g Drożdże i pleśń <100 cfu / g
E coli Negatywny S. aureus Negatywny
Salmonella Negatywny Pestycydy Negatywny
Okres przydatności do spożycia 2 lata Pakiet 1 kg / worek, 25 kg / bęben światłowodowy
Przechowywanie Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Trzymaj z dala od silnego światła.

Szczegóły kontaktu
Shanghai Poochun Industry Co.,Ltd

Tel: 86-21-20935130

Wyślij zapytanie bezpośrednio do nas (0 / 3000)