Orzecznictwo
dobra jakość Surowiec farmaceutyczny na sprzedaż
dobra jakość Surowiec farmaceutyczny na sprzedaż
Im Online Czat teraz

ekstrakt roślinny w proszku

Resveratrol Giant Knotweed Extract Plant Extract Powder 501-36-0 Medycyna / Gatunek kosmetyczny

  • Resveratrol Giant Knotweed Extract Plant Extract Powder 501-36-0 Medycyna / Gatunek kosmetyczny
Szczegóły Produktu:
Resweratrol Cosmetic Raw Materials Wyciąg z gigantycznego węgorza dla przeciwutleniaczy i hamowanie lizozymu


Opis

Resweratrol jest naturalnie występującą fitoaleksyną wytwarzaną przez niektóre rośliny wyższe w odpowiedzi na uraz lub zakażenie grzybicze. Fitoaleksyny są substancjami chemicznymi produkowanymi przez rośliny jako obrona przed infekcjami chorobotwórczymi mikroorganizmami, takimi jak grzyby. Alexin pochodzi z języka greckiego, co znaczy odpierać lub chronić. Resweratrol może również wykazywać aktywność podobną do aleksynów u ludzi. Badania epidemiologiczne, in vitro i na zwierzętach sugerują, że wysokie spożycie reswertrolu wiąże się ze zmniejszeniem częstości występowania chorób sercowo-naczyniowych i zmniejszeniem ryzyka zachorowania na raka.

Funkcjonować

1. Aby zwiększyć wydzielanie plemników i stymulować pożądanie seksualne
2. Aby mieć działanie antyarytmiczne i łagodzić astmę
3. Aby obniżyć ciśnienie krwi i złagodzić gładkość naczyń
4. Aby osuszyć wilgoć i zabić robaki
5. Aby wydalić przeziębienie i wiatr, ogrzać nerki i wzmocnić yin
6. Środki przeciwwirusowe i przeciwwirusowe


Aplikacje

1. Oczyszczanie wolnych rodników, wydłużanie starzenia
2. Przeciwzapalne
3. Przeciwutleniacz i hamowanie lizozymu
4. Białkowy inhibitor kinazy tyrozynowej
5. Promowanie syntezy białek kolagenowych
Giant Knotweed Extract 98% Resveratrol (HPLC)
Informacje ogólne
Część używana Korzeń Używane rozpuszczalniki Woda i etanol
Źródło botaniczne Polygonum cuspidatum Kraj pochodzenia Chiny
PRZEDMIOTÓW SPECYFIKACJA METODA WYNIKI TESTU
Dane fizyczne i chemiczne
Kolor Biały Organoleptyczne Odpowiadać
Zapach Charakterystyka Organoleptyczne Odpowiadać
Wygląd Drobny proszek Organoleptyczne Odpowiadać
Jakość analityczna
Identyfikacja Identyczne z próbką RS HPTLC Identyczny
Resweratrol ≥ 98,0% HPLC (w przeliczeniu na bezwodną masę) 98,12%
Analiza sitowa 100% do 80 oczek USP34 <786> Odpowiadać
Woda (KF) ≤2,0% Eur.Ph.7.0 [2.5.12] 0,50%
Popiół całkowity ≤1,0% Eur.Ph.7.0 [2.4.16] 0,81%
Gęstość objętościowa 20 ~ 50 g / 100 ml Eur.Ph.7.0 [2.9.15] 43 g / 100 ml
Gęstość kliknięcia 40 ~ 60 g / 100 ml Eur.Ph.7.0 [2.9.15] 55 g / 100 ml
Zanieczyszczenia
Ołów (Pb) ≤3,0 mg / kg Eur.Ph.7.0 <2.2.58> ICP-MS 0,0179 mg / kg
Arsen (As) ≤2,0 mg / kg Eur.Ph.7.0 <2.2.58> ICP-MS 0,0611 mg / kg
Kadm (Cd) ≤1,0 mg / kg Eur.Ph.7.0 <2.2.58> ICP-MS <0,01 mg / kg
Rtęć (Hg) ≤0,1 mg / kg Eur.Ph.7.0 <2.2.58> ICP-MS <0,01 mg / kg
Pozostałości rozpuszczalników Poznaj Eur.Ph.7.0 <5.4> Eur.Ph 7.0 <2.4.24> Odpowiadać
Pozostałości pestycydów Spełnia wymagania USP USP34 <561> Odpowiadać
Mikrobiologiczne
Całkowita liczba płytek ≤10000 cfu / g USP34 <61> 10 cfu / g
Drożdże i pleśń ≤ 1000 cfu / g USP34 <61> 10 cfu / g
E coli. Negatywny USP34 <62> Odpowiadać
Salmonella Negatywny USP34 <62> Odpowiadać
Ogólny status
Niepromienność ≤700 EN13751: 2002 <PSL> 416
Pakowanie i przechowywanie Zapakowane w papierowe bębny i dwie plastikowe torby w środku.
NW: 25kgs .ID35 × H51cm;
Przechowywać w dobrze zamkniętym opakowaniu. Z dala od wilgoci, światła, tlenu.
Okres przydatności do spożycia 24 miesiące na powyższych warunkach iw oryginalnym opakowaniu.

R Glutamyl Cysteingl Glutathione Proszek roślinny Ekstrakt w proszku 70-18-8 Do ochrony wątroby

  • R Glutamyl Cysteingl Glutathione Proszek roślinny Ekstrakt w proszku 70-18-8 Do ochrony wątroby
Szczegóły Produktu:
Surowce kosmetyczne glutationowe do ochrony wątroby i opóźniania starzenia się 70-18-8


Opis

Glutation (glutation, r - glutamyl cysteingl + glicyna, GSH) to tripeptyd zawierający gamma - amid i sulfhydryl, składający się z glutaminianu, cysteiny i glicyny. W ciele jest prawie każda komórka. Glutation może pomóc w utrzymaniu normalnego funkcjonowania układu odpornościowego, ma antyutlenianie i integrację detoksykacji, grupę sulfhydrylową cysteiny dla grup aktywnych (powód często skracany do G-SH), łatwe i pewne leki (takie jak paracetamol), toksyny (takie jak wolne rodniki, jodooctan, gaz musztardowy, metale ciężkie, takie jak ołów, rtęć, arsen), wraz z integracją detoksykacji. Glutation ma efekt detoksykacji w szerokim spektrum działania, który można stosować nie tylko w medycynie, ale także jako substrat żywności funkcjonalnej. Jest szeroko stosowany w celu opóźnienia starzenia się, wzmocnienia odporności, przeciwnowotworowych i innych pokarmów funkcjonalnych.

Glutation (GSH) to połączenie glutaminianu, cysteiny i glicyny, zawierającego tripeptyd sulfhydrylu, który ma działanie antyoksydacyjne i zintegrowaną detoksykację. Na grupach aktywności sulfhydrylowej glutationu cysteiny (tak, że glutation jest często określany skrótem G-SH), łatwe w przypadku niektórych leków, takich jak paracetamol, toksyny (takie jak wolne rodniki, jodooctan, gaz musztardowy, metale ciężkie, takie jak ołów, rtęć, arsen) itd., z integracją detoksykacji. Dlatego glutation (szczególnie glutation w komórkach wątroby) może uczestniczyć w procesie biokonwersji, tym samym przekształcając szkodliwe trucizny w organizmie w substancje nieszkodliwe i wydalające z organizmu.Glutation może również pomóc w utrzymaniu prawidłowego działania funkcje układu odpornościowego.

Glutation ma prototyp (g - sh) i oksydowany (g - s - s - G) w dwóch postaciach, które przeważnie znajdują się w stanie fizjologicznym. Reduktaza glutationowa katalizuje interakcję między tymi dwoma typami. Koenzym enzymu to NADPH dostarczany przez metabolizm fosforanu pentozy.

Funkcjonować

Glutation ma wiele funkcji:

  • Utrzymuje poziomy zredukowanej glutaredoksyny i peroksydazy glutationowej
  • Jest to jeden z głównych endogennych przeciwutleniaczy wytwarzanych przez komórki, biorących bezpośredni udział w neutralizacji wolnych rodników i reaktywnych związków tlenu, a także utrzymywaniu egzogennych przeciwutleniaczy, takich jak witaminy C i E w postaci zredukowanej (aktywnej).
  • Regulacja cyklu tlenku azotu ma kluczowe znaczenie dla życia, ale może być problematyczna w przypadku nieuregulowania.
  • Jest stosowany w reakcjach metabolicznych i biochemicznych, takich jak synteza i naprawa DNA, synteza białek, synteza prostaglandyn, transport aminokwasów i aktywacja enzymów. Tak więc, na każdy system w ciele może wpływać stan układu glutationowego, zwłaszcza układu odpornościowego, układu nerwowego, układu żołądkowo-jelitowego i płuc.
  • Ma istotną funkcję w metabolizmie żelaza. Komórki drożdżowe zubożone w GSH lub zawierające toksyczne poziomy GSH wykazują intensywną reakcję podobną do głodzenia żelaza i upośledzenie aktywności pozatrzonkowych enzymów ISC, hamując w ten sposób oksydacyjne zwijanie siateczki śródplazmatycznej, a następnie śmierć.
  • Ma role w postępie cyklu komórkowego, w tym śmierci komórkowej. Poziomy GSH regulują zmiany redoks do białek jądrowych niezbędne do rozpoczęcia różnicowania komórek. Różnice w poziomach GSH również determinują wyrażony tryb śmierci komórki, będący albo apoptozą, albo martwicą komórki. Managingally low levels powodują systematyczne rozbicie komórki, podczas gdy zbyt niskie poziomy powodują szybką śmierć komórki.

Specyfikacja

Pozycja Specyfikacja Wynik
Opis Biały krystaliczny proszek Biały krystaliczny proszek
Temperatura topnienia Około 185 ℃ 185,0 ℃
Identyfikacja IR Podobne do Spektrum Referencyjnego Zgodny
Rotacja optyczna -15,5 ° -11,7 ° -16,1 °
Czystość i kolor roztworu Przejrzysty i bezbarwny Przejrzysty i bezbarwny
Metale ciężkie ≤10 ppm Zgodny
Arsen ≤2ppm Zgodny
Strata przy suszeniu ≤0,5% 0,19%
Pozostałość przy zapłonie ≤0,1% 0,03%
Analiza 98,0% ~ 101,0% 99,1%
Substancje pokrewne
Całkowity ≤2,0% 0,6%
GSSG ≤1,5% 0,2%
Wniosek: Przestrzegaj standardu JP XV.

Natural Punica Granatum Extract Proszek ekstrakt roślinny do obniżania ciśnienia krwi

  • Natural Punica Granatum Extract Proszek ekstrakt roślinny do obniżania ciśnienia krwi
Szczegóły Produktu:
Naturalne przeciwutleniacze Surowce kosmetyczne Ekstrakt z Punica granatum Odporność na kwas elagowy 90% 70%


Opis

Granaty polifenoli ekstrahuje się z łuski owocu i nasion owocu granatu, zawiera elagę

kwas, punicalagins (Punicalagin α + β), który jest nazywany punicosides i inne itp. związki fenolowe.

Pęcherzyki (tzw. Punicozydy) i kwas elagowy są dwoma głównymi przeciwutleniaczami

granatu, Punicalagins występuje głównie w nasionach granatu, a kwas elagowy głównie w

skórka z granatu. oboje należą do polifenoli ekstraktu z granatu.

Wyciągamy polifenole i punicalaginę ze skórki granatu.

Polifenol jest dobrym antyoksydantem, może usuwać wolne rodniki, poprawiać odporność, utrzymać zdrowie

poziomy ciśnienia i wspierają komórki i zdrowie tkanki.

Punicalagin oferuje obfite korzyści dla układu sercowo-naczyniowego, zapobiegając uszkodzeniu tętnic

ściany, promowanie zdrowego poziomu ciśnienia krwi, poprawa przepływu krwi do serca i zapobieganie

lub odwrócenie miażdżycy.

Podanie

za. Stosowany w dziedzinie farmacji, zwykle jest wytwarzany w kapsułkach, aby zapobiegać rakowi, obniżać ciśnienie krwi i przeciwdziałać utlenianiu.

b. Stosowany w dziedzinie żywności, jest zwykle stosowany jako przeciwutleniacze żywnościowe.

do. Stosowany głównie w kosmetyce, stosowany głównie w wybielaniu, rozczesywaniu, przeciwzmarszczkowym i opóźniającym starzenie się skóry.

Funkcjonować

za. Antyrakowe i anty-mutacyjne. Wykazano, że ekstrakt z kolagenu jest skutecznym antyrakotwórczym lekiem na raka odbytnicy i okrężnicy, raka przełyku, raka wątroby, raka płuc, raka języka i skóry.

b. Powstrzymaj się przed ludzkim wirusem upośledzenia odporności (HIV) oraz wieloma rodzajami drobnoustrojów i wirusów.

do. Antyoksydanty, koagulanty, obniżanie ciśnienia krwi i sedacja.

re. Leczenie rodzajów objawów spowodowanych wysokim poziomem cukru we krwi, nadciśnieniem tętniczym.

mi. Oprzeć się miażdżycy i guza

fa. Odporność na antyoksydację, hamowanie senescencji i wybielanie skóry.

Specyfikacja

Nazwa produktu Wyciąg z granatu
Nazwa łacińska Punica granatum L.
Nr CAS 476-66-4
Formuła molekularna C14H6O8
Waga molekularna 228,25
Wygląd Żółto brązowy ~ brązowy drobny proszek
Polifenol (UV) ≥70% 90%
Punicalagin (HPLC) ≥20% 30% 40%
Wilgoć ≤8,0%
Rozmiar proszku 100% do 80 oczek
Popiół ≤2,0%
Metale ciężkie ≤10 mg / kg
Prowadzić ≤3,0 mg / kg
Arsen ≤2,0 mg / kg
Kadm ≤1,0 mg / kg
Rtęć ≤0,1mg / kg
Pozostałość rozpuszczalników
Metanol Non-detective
Etanol ≤ 1000mg / kg
Inspekcja sanitarna
Total Aerobic ≤ 1000CFU / g
Pleśń i drożdże ≤ 100CFU / g
E coli Non-detective
Salmonella Non-detective

Wyciąg z ekstraktu z mydliny Wyciąg z proszku z soaponu Saponin do kremu do kąpieli / szamponu

  • Wyciąg z ekstraktu z mydliny Wyciąg z proszku z soaponu Saponin do kremu do kąpieli / szamponu
Szczegóły Produktu:
Ekstrakt z owoców miękiszu Kosmetyki Surowiec sojowy Saponina do przemysłowego emulgatora pestycydów


Opis

Ekstrakt z saponiny z orzechów włoskich był w przeszłości stosowany w środkach leczniczych jako środek mukolityczny, środek wymiotny, antykoncepcyjny oraz w leczeniu nadmiernego ślinotoku, epilepsji i leczenia chlorozy. Chociaż wykazują one właściwości przeciwzapalne i przeciwdrobnoustrojowe, skuteczność niektórych z tych metod leczenia ludowego nie została poddana rozległej analizie naukowej. Jednak współczesne naukowe badania medyczne badały wykorzystanie orzechów włoskich w leczeniu migreny. Badanie zdolności antykoncepcyjnych saponin roślin wykazało pewną zdolność plemnikobójczą dla niektórych ekstraktów. Podczas gdy saponiny Sapindus nie zostały udowodnione tak skuteczne, jak częściej stosowane środki plemnikobójcze, wykazano, że są one mniej drażniące niż chemiczne alternatywy.

Funkcjonować

1. Saponina z orzecha włoskiego jest często stosowana w kremach do kąpieli, może usuwać bakterie i powodować gładkość i biel skóry.
2. Saponina z orzecha włoskiego jest często stosowana w szamponie, może skutecznie rozpraszać łupież, łagodzić świąd skóry głowy i usuwać tłustą skórę głowy.
3. W kosmetykach, gdy makijaż wyładowczy, może usunąć cień do oczu, ołówek do brwi i sproszkowane dno.
4. Saponina z orzecha włoskiego jest często używana w proszku do prania i środku czyszczącym,
może rozproszyć bakterie i zabić bakterie.
5. Stosuje się go przeciwko astmie, biegunce, cholerie, wirusowi oskrzeli i dyspepsji żołądka.
6. Jest stosowany w lumbago, histerii, niestrawności i uczuciu robaka.
7. Jest stosowany jako środek powierzchniowo czynny i stosowany do mycia włosów i tkanin.
8. Informacje badawcze: Ekstrakt z łupieżu Sapindus Mukurossi wykazuje aktywność przeciwdrobnoustrojową. Jest skuteczny zarówno przeciwko bakteriom gram ve, jak i gram ve.

Podanie

1. Do przygotowania mydła w płynie, żelu pod prysznic, szamponu, mydła, kosmetyków i innych środków do prania;
2. Stosowany jako emulgator pestycydów; zabić efekt mszyc bawełny, przędziorka i słodkich ziemniaków Jinhua i innych owadów są lepsze.
3. Solubilizator, jako naturalna aktywność zanieczyszczeń organicznych.
4. Saponiny Sapindus mogą znacznie zmniejszyć objętość i stężenie. Z kwasu, który ma potencjał w leczeniu ostrego wrzodu żołądka.

Specyfikacja

Testy Specyfikacja Wyniki
Test (według UV) Soapnut Saponin 40% 40,16%
Fizyczne i chemiczne
Wygląd Jasnożółty proszek Odpowiadać
Rozmiar cząsteczki 100% pass 80 mesh Odpowiadać
Identyfikacja Pozytywny Odpowiadać
Strata przy suszeniu 5% maks 2,47%
Pozostałość po rozpaleniu 1% maks 0,56%
Metale ciężkie (Pb, Hg) 10 stron na minutę Max Odpowiadać
Razem bakterii 1000 / g Max Odpowiadać
Grzyby 100 / g Max Odpowiadać
Pestycydy Brak Odpowiadać
Salmonella Brak Odpowiadać
E. Coll Brak Odpowiadać
Wniosek Spełniaj specyfikację
Przechowywanie Chłodne i suche miejsce. Trzymaj się z dala od silnego światła i ciepła.
Okres przydatności do spożycia 2 lata, gdy są prawidłowo przechowywane

Proantocyjanidyny 95% Wyciąg z roślin Wyciąg z kory sosnowej w proszku do angiokardiopatii

  • Proantocyjanidyny 95% Wyciąg z roślin Wyciąg z kory sosnowej w proszku do angiokardiopatii
Szczegóły Produktu:
Proantocyjanidyny 95% Surowce kosmetyczne Wyciąg z kory sosnowej do angiokardiopatii i ochrony skóry


Opis

Wyciąg z kory sosnowej wytwarzany jest z kory sosny zwanej Landes lub sosny morskiej, której nazwa naukowa to Pinus maritima. Sosna morska należy do rodziny Pineaceae. Wyciąg z kory sosnowej jest nowym suplementem żywieniowym stosowanym dla jego właściwości przeciwutleniających, które uważa się za skuteczne w szerokim zakresie zastosowań leczniczych i profilaktycznych. Wyciąg z kory sosny został opatentowany przez francuskiego badacza pod nazwą Pycnogenol (wymawiane pick - nah - jen - all).

Funkcjonować

1. Przyjmowanie ekstraktu z kory sosny pomaga ograniczyć wolne rodniki, które są chemicznie szkodliwe

wytwarzane podczas rozkładu żywności w ciele.

2. Zapobieganie i leczenie schorzenia zwanego przewlekłą niewydolnością żylną

3. Proantocyjanidyny (lub polifenole) w ekstrakcie z kory sosny pomagają utrzymać żyły i inną krew

naczynia przeciekające.

4. Ekstrakt z kory sosny działa przeciwzapalnie lub ma korzystny wpływ na krążenie.

5. Ekstrakt z kory sosny może zmniejszać kleistość płytek krwi, także stwierdza się zwężenie naczyń krwionośnych i zwiększenie przepływu krwi.

6. Od niszczenia bakteryjnych najeźdźców i komórek rakowych do przekazywania sygnałów w mózgu.

7. Ekstrakt z kory sosny wpływa na produkcję NO w białych ciałkach krwi zwanych makrofagami - komórkach wymiatacza, które wyrzucają NO, aby niszczyć inwazyjne bakterie, wirusy i komórki rakowe.

8. Ekstrakt z kory sosny jest korzystny dla układu odpornościowego, ekstrakt z kory sosny hamuje
wytwarzanie NO (tlenku azotu), a tym samym ogranicza uboczne uszkodzenia wynikające z ataków układu odpornościowego na wirusowe i bakteryjne najeźdźcy. Nadmiar NO wiązano ze stanem zapalnym, reumatoidalnym zapaleniem stawów i chorobą Alzheimera.

Posługiwać się

Wydłużenie czasu życia witaminy C w organizmie, przedłużając jej korzystne działanie jako przeciwutleniacza.
Pomaganie Witaminę C działa lepiej w mózgu. Witamina C jest potrzebna do syntezy neurotransmiterów norepepefiryny, dopaminy i serotoniny, które są zaangażowane w ADD.
Tłumienie produkcji NO (tlenku azotu), a tym samym ograniczenie ubocznych uszkodzeń wynikających z ataków układu odpornościowego na wirusowe i bakteryjne najeźdźców. Nadmiar NO wiązano ze stanem zapalnym, reumatoidalnym zapaleniem stawów i chorobą Alzheimera.
Zapobieganie i leczenie schorzenia zwanego przewlekłą niewydolnością żylną.
Jest skuteczny w spowalnianiu retinopatii.
Obniżenie poziomu cholesterolu LDL ("złego") cholesterolu umiarkowanie.
Uśmierzanie bólu brzucha u kobiet z endometriozą.
Poprawa koncentracji i ograniczenie niespokojnych zachowań u dzieci z zespołem nadpobudliwości psychoruchowej z deficytem uwagi (ADHD).
Wstrzyknięcie ekstraktu z kory sosny spowodowało znaczne obniżenie poziomu cukru we krwi. przyjmowanie ekstraktu z kory sosny doustnej również wykazało niewielkie działanie przeciwcukrzycowe.
Zwalczanie starzenia się i przywracanie pomarszczonej skóry.

Specyfikacja

Nazwa produktu Wyciąg z kory sosnowej
Typ ekstrakcji Ekstrakcji rozpuszczalnikiem Część używana Szczekać
Metoda badania UV Składnik czynny Proantocyjanidyny
Dostępne specyfikacje 95% OPC Zapach Charakterystyka
Wygląd Brązowy czerwony proszek NR CAS. 133248-87-0
Waga molekularna 578 Formuła molekularna C30H26O12
Popiół siarczanowany <3,0% Strata przy suszeniu <3,0%
Całkowita liczba płytek <1000 cfu / g Drożdże i pleśń <100 cfu / g
E coli Negatywny S. aureus Negatywny
Salmonella Negatywny Pestycydy Negatywny
Okres przydatności do spożycia 2 lata Pakiet 1 kg / worek, 25 kg / bęben światłowodowy
Przechowywanie Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Trzymaj z dala od silnego światła.

Gamma PGA Wyciąg z ekstraktu roślinnego Poprawa podaży składników odżywczych Zdrowe wybielanie Skuteczność

  • Gamma PGA Wyciąg z ekstraktu roślinnego Poprawa podaży składników odżywczych Zdrowe wybielanie Skuteczność
Szczegóły Produktu:
Gamma PGA Surowce kosmetyczne Poprawa podaży składników odżywczych Zdrowe wybielanie Skuteczność


Opis

Od czasu odkrycia kwasu poli-glutaminowego tylko dziesięciolecia historii, kwas poli-glutaminowy jest nadal głównie badaniem w fazie laboratoryjnej, obejmuje głównie badania jego właściwości, ulepszanie bakterii i badania genetyczne, ustalanie i wydobywanie wyników badań procesu ekstrakcji i oczyszczania , a także produkcji i właściwości badań.

W ostatnich latach, jako że świadomość ludzi w zakresie środowiska i wymagań krajowej strategii zrównoważonego rozwoju, rozwój materiałów przyjaznych dla środowiska i poprawa problemów środowiskowych związanych z rozwojem produktów stały się rodzajem tendencji branżowych, promował on także proces industrializacji kwasu poli-glutaminowego. badań i eksploracji.

W tym stuleciu, pojedyncze międzynarodowe, dobrze znane firmy rozpoczęły produkcję kwasu poli-glutaminowego i zastosowanie badań, niektóre krajowe uniwersytety i instytuty badawcze również aktywnie przeprowadzały badania, kilka krajowych przedsiębiorstw zaczęło wspólnie planować masową produkcję glutaminianu. Ze względu na kontynuację tych badań uprzemysłowienia, kwas poliglutaminowy stał się jednym z najdokładniej obserwowanych produktów biologicznych na tym etapie.


Stosowanie

Aplikacja w edycji kosmetyków

Specjalna struktura molekularna, sprawiają, że ma silne właściwości nawilżające, może skutecznie zwiększyć zdolność nawilżania skóry, promować zdrowie skóry, jego super zdolność nawilżania jest większa niż w przypadku kwasu hialuronowego (kwas hialuronowy, HA) i kolagenu (kolagen), jako nowa generacja składników nawilżających biotechnologicznych. Jako środek wybielający ma długotrwałą odporność na działanie przeciwzmarszczkowe. Jest bardziej korzystny niż inne towary polimerowe.

Immunospecyficzność

1. Naturalny kwas poliglutaminowy. Polygamma - d - kwas glutaminowy stwierdzono w pożywce błony śledziony i Bacillus. Ten związek ma charakter immunologiczny, ale nie wykazuje reakcji biuretowej i nie może być rozłożony przez proteazę. W wyniku całkowitej hydrolizy powstaje kwas d - glutaminowy.

2. Kwas poliglutaminowy wytwarzany przez niewodną polimeryzację n-karboksy-gamma-etylu glutaminianu nie wykazuje swoistości immunologicznej i może wywoływać reakcję biurea. Może być rozłożony przez proteazę trzustkową, karboksypeptydazę, papainę.

γ - Specyfikacja PGA i Hydrożel

Przedmiotów Gamma - PGA Powder Gamma - PGA Hydrożel
Wygląd biały proszek Przezroczysty płyn
Stopień Kosmetyk Kosmetyk
Waga molekularna 1000 kDa 1000 kDa
Czystość ≥ 92% ≥ 92%
zawartość γ-PGA ≥ 92% 0,1% - 25%
pH 4,0-7,0 4,0-7,0
Pakiet Folia aluminiowa Butelka
Waga 100 g, 500 g, 1000 g 100 g, 500 g, 1000 g

70-18-8 Proszek ekstraktu z proszku glutationowego do zmniejszających się porów C10H17N3O6S

  • 70-18-8 Proszek ekstraktu z proszku glutationowego do zmniejszających się porów C10H17N3O6S
  • 70-18-8 Proszek ekstraktu z proszku glutationowego do zmniejszających się porów C10H17N3O6S
Szczegóły Produktu:
Surowce kosmetyczne glutationowe zwiększają elastyczność skóry i zmniejszają pory


Opis

Glutation (GSH) jest ważnym przeciwutleniaczem u roślin, zwierząt, grzybów oraz niektórych bakterii i archeonów. Glutation jest zdolny do zapobiegania uszkodzeniom ważnych składników komórkowych spowodowanych przez reaktywne formy tlenu, takie jak wolne rodniki, nadtlenki, nadtlenki lipidów i metale ciężkie. Jest to tripeptyd z wiązaniem peptydu gamma między grupą karboksylową łańcucha bocznego glutaminianu i grupą aminową cysteiny, a grupa karboksylowa cysteiny jest przyłączona przez normalne wiązanie peptydowe do glicyny.

Grupy tiolowe są czynnikami redukującymi, występującymi w stężeniu około 5 mM w komórkach zwierzęcych. Glutation redukuje wiązania dwusiarczkowe powstające w cytoplazmatycznych białkach do cystein, służąc jako donor elektronów. W procesie tym glutation jest przekształcany do postaci utlenionej, disiarczku glutationu (GSSG), zwanego także L - (-) - glutationem.

Po utlenieniu glutation można zredukować za pomocą reduktazy glutationowej, stosując NADPH jako donor elektronów. Stosunek zredukowanego glutationu do utlenionego glutationu w komórkach jest często stosowany jako miara komórkowego stresu oksydacyjnego.

Posługiwać się

1. Produkcja wina

Zawartość glutationu w moszczu, pierwszej surowej postaci wina, determinuje brązowienie, czyli karmelizację, podczas produkcji białego wina przez wychwytywanie chinonów kwasu kaffoilowinowego wytwarzanych przez enzymatyczne utlenianie jako produktu reakcji z winogron. Jego stężenie w winie można określić za pomocą spektrometrii masowej UPLC - MRM.

2. Kosmetyki

Glutation odgrywa ważną rolę w zapobieganiu uszkodzeniom oksydacyjnym skóry. Oprócz wielu uznanych funkcji biologicznych glutation jest również związany ze zdolnością rozjaśniania skóry. Rola glutationu jako wybielacza skóry została odkryta jako efekt uboczny dużych dawek glutationu. Glutation wykorzystuje różne mechanizmy do wywierania działania jako środek wybielający skórę na różnych poziomach melanogenezy. Hamuje syntezę melaniny poprzez zatrzymanie zdolności L-DOPA prekursora neuroprzekaźnika do interakcji z tyrozynazą w procesie produkcji melaniny. Glutation hamuje faktyczną produkcję, a także aglutynację melaniny, przerywając działanie L-DOPA. Inne badanie wykazało, że glutation hamuje tworzenie melaniny poprzez bezpośrednią inaktywację enzymu tyrozynazy przez wiązanie i chelatowanie miedzi w aktywnym miejscu enzymu. Właściwości antyoksydacyjne glutationu pozwalają mu hamować syntezę melaniny poprzez gaszenie wolnych rodników i nadtlenków, które przyczyniają się do aktywacji tyrozynazy i tworzenia się melaniny. Jego właściwości przeciwutleniające chronią również skórę przed promieniowaniem UV i innymi środowiskowymi, jak również wewnętrznymi stresorami, które wytwarzają wolne rodniki, które powodują uszkodzenia skóry i przebarwienia. U większości ssaków tworzenie melaniny składa się z eumelaniny (pigment brunatno-czarny) i feomelaniny (pigmentu żółto-czerwonego) jako mieszanin lub kopolimerów. Zwiększenie poziomu glutationu może spowodować, że komórka pigmentowa będzie wytwarzać feomelaninę zamiast pigmentów eumelaniny. W badaniu przeprowadzonym przez Te - Sheng Chang stwierdzono, że najniższy poziom zredukowanego glutationu jest związany z pigmentacją typu eumelaniny, podczas gdy najwyższe były związane z feomelaniną. W rezultacie rozsądne jest założenie, że wyczerpanie glutationu może spowodować powstanie eumelaniny. Firma Prota zaobserwowała, że ​​zmniejszone stężenie glutationu prowadziło do konwersji L - dopaquinonu na dopachrom, zwiększając powstawanie brązowo - czarnego pigmentu (eumelanina).

Specyfikacja

Pozycja Specyfikacja Wynik
Opis Biały krystaliczny proszek Biały krystaliczny proszek
Temperatura topnienia Około 185 ℃ 185,0 ℃
Identyfikacja IR Podobne do Spektrum Referencyjnego Zgodny
Rotacja optyczna -15,5 ° -11,7 ° -16,1 °
Czystość i kolor roztworu Przejrzysty i bezbarwny Przejrzysty i bezbarwny
Metale ciężkie ≤10 ppm Zgodny
Arsen ≤2ppm Zgodny
Strata przy suszeniu ≤0,5% 0,19%
Pozostałość przy zapłonie ≤0,1% 0,03%
Analiza 98,0% ~ 101,0% 99,1%
Substancje pokrewne
Całkowity ≤2,0% 0,6%
GSSG ≤1,5% 0,2%
Wniosek: Przestrzegaj standardu JP XV.

Wyciąg z ekstraktu z rośliny aloesu zwyczajnego czysty naturalny Zapobieganie rakowi / przeciw starzeniu

  • Wyciąg z ekstraktu z rośliny aloesu zwyczajnego czysty naturalny Zapobieganie rakowi / przeciw starzeniu
  • Wyciąg z ekstraktu z rośliny aloesu zwyczajnego czysty naturalny Zapobieganie rakowi / przeciw starzeniu
Szczegóły Produktu:
Ekstrakt z aloesu Kosmetyczne surowce czysty naturalny Zapobieganie rakowi i przeciwdziałaniu starzeniu


Opis

Aloes ma długą i szeroką historię stosowania w żywności, lekach, produktach kosmetycznych. Związek antrachinonowy jest głównym aktywnym składnikiem aloesu, zawiera on barbaloinę (zwaną także aloiną, aloeemodyną), aloe-emodinę anthranol, izobarbaloinę, alomycynę, aloinę A, aloesinę i tym podobne. Barbaloina jest podstawowym składnikiem, który może hydrolizować do aloesu-emodyny pod wpływem pasożyta bakteryjnego w ciele ludzkim. Aloes - emodina może stymulować ruch ściany jelita, dzięki czemu skutecznie reguluje pracę jelit i żołądka w jelitach i żołądku. Aktywne składniki do przeczyszczającego działania aloesu są znane jako glikozydy antrachinonowe, które są przekształcane przez bakterie jelitowe w aglikony. Aktywne związki odpowiedzialne za właściwości gojenia się rany aloesowej są mniej dobrze opisane, ale prawdopodobnie stanowią kombinację kilku cząsteczek sacharydu. Gdy liść jest spożywany, wykazano, że wysoka zawartość błonnika w roślinie wywiera korzystny wpływ na czynniki ryzyka chorób serca poprzez obniżenie poziomu cholesterolu, trójglicerydów i glukozy we krwi.

Podanie

1. Stosowane w dziedzinie żywności i produktów opieki zdrowotnej, zawiera wiele aminokwasów, witamin, minerałów i innych składników odżywczych, które mogą pomóc ciała z lepszą opieką zdrowotną.

2. Stosowany w dziedzinie farmacji, ma funkcję promowania regeneracji tkanek i przeciwzapalne.

3. Stosowany w kosmetyce, może być stosowany do odżywiania i leczenia skóry.

Funkcjonować

1. Z funkcją antybakteryjną i przeciwzapalną, może przyspieszyć narastanie ran.

2. Eliminowanie odpadów z organizmu i promowanie krążenia krwi.

3. Z funkcją wybielania i nawilżania skóry, szczególnie w leczeniu trądziku.

4. Uśmierzanie bólu i leczenie kaca, choroby, choroby morskiej.

5. Zapobieganie uszkodzeniu skóry przez promieniowanie ultrafioletowe i nadanie skórze miękkości i elastyczności.

Specyfikacja

Nazwa produktu 100% naturalny ekstrakt z aloesu w proszku
Nazwa łacińska Aloe Barbadensis Miller
NR CAS 85507-69-3
Składnik czynny Aloetin i Aloin
Wygląd 20% jasnożółtego proszku, 200: 1100: 1 białego proszku
Specyfikacja 100: 1 200: 1
Temperatura topnienia t 148 ~ 149 °
Analiza sita 100% do 80 oczek
Metoda badania HPLC
Analiza sita 100% do 80 oczek

Identyfikacja

Analiza

Strata przy suszeniu

Identyczne z próbką RS

Astaksantyna ≥ 1%

≤5,0%

Popiół

Białko surowe

Całkowite lipidy

≤5,0%

≥15.0%

≤ 20,0%

Pozostałości rozpuszczalników Poznaj Eur.Ph6.0 <5.4>
Pozostałości pestycydów Poznaj USP32 <561>
Ołów (Pb) ≤2,0 mg / kg
Arsen (As) ≤2,0 mg / kg
Kadm (Cd) ≤1,0 mg / kg
Rtęć (Hg) ≤0,1mg / kg
Całkowita liczba płytek ≤ 1000 cfu / g
Drożdże i pleśń ≤100 cfu / g
E coli. Negatywny

Salmonella

Staphylococcus

Negatywny

Negatywny

Szczegóły kontaktu
Shanghai Poochun Industry Co.,Ltd

Tel: 86-21-20935130

Wyślij zapytanie bezpośrednio do nas (0 / 3000)